Palvelut

Maanrakennus – ja maansiirtopalvelut

Kauttamme saat kaikki maanrakentamiseen liittyvät palvelut.

Maanrakennusurakoinnissa palvelemme yhtälailla uudisrakentamista kuin korjausrakentamista. Kauttamme saat kattavasti maan – ja louheenkuljetuspalvelut, maan – ja louheen kaivu- ja kuormauspalvelut, kaivinkoneurakoinnit ja osaurakointipalvelut.

Uudisrakentamisen puolelle tarjoamme pientalojen pohjarakentamisen ja talonperustukset. Korjausrakentamisen puolella palveluihimme kuuluvat kunnallistekniset työt, salaojitukset, sadevesijärjestelmät ja ulkopuoliset kosteuseristykset.

Piikkaustyöt ja purkutyöt onnistuvat oikeanlaisella kalustolla, niin betonipurku kuin rakennuspurkukin. Louhintatyöt teemme myös vankalla ammattitaidolla.

Viherrakentamisessa teemme kivetykset, muurit, nurmikot, istutukset ja laatoitukset. Piha-alueen rakentaminen kattaa myös pihalaatoitukset ja muurikivet.

Maanrakentamisen töissä päätoimialueemme on pääkaupunkiseutu kehyskuntineen. Osaurakointipalveluita tarjoamme koko Etelä-Suomen alueelle.

Kalliorakentamisen aliurakointipalvelut

Tarjoamme kivenkovaa aliurakointiosaamistamme maanalaiseen rakentamiseen, tunnelilouhintaan ja avolouhintaan.

Palveluitamme ovat mm:

  • louheen kaivu – ja kuormauspalvelut
  • louheen kuljetuspalvelut
  • koneelliset rusnaustyöt

Kalliorakentamisen osaurakointipalveluita tarjoamme kaikkialle Suomeen.

Kivi-ja maa-aines sekä multatuotetoimitukset

Meiltä saat kaikki uudisrakentamiseen ja pihasi kunnostamiseen tarvitsemasi maa – ja kiviainekset. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

  • kalliomurskeet
  • soramurskeet
  • sepelit
  • pihamullat
  • kuorikatteet

Toimitamme kaikki rakentamisessa tarvittavat materiaalit aina perille käyttökohteeseen asiakkaan  toivomuksen mukaisesti. Materiaalit voidaan myöskin levittää työkohteessa siitä erikseen sovittaessa . Tälloin toimitus tehdään koura-autolla tai kohteessa käytetään pientyökonetta materialin levitystyöhön.

Kauttamme voi vuokrata myös vaihtolavat ja roskalavat!

Vaihtolava- ja materiaalitoimituksissa toimitusalueemme on pääkaupunkiseutu.